Vi formger inte bara utifrån in; vi skapar en helhet baserad på upplevelse, där såväl interiör, exteriör, funktioner och materialval skapar en genomgående känsla av kvalitet och sofistikation. Vi bistår våra kunder genom hela processen från koncept till inflytt, och säkerställer de bästa resultaten i varje steg. Genom en noggrann studie av projektets kontext och kundens livsstil skapar vi skräddarsydda lösningar med mål att överträffa förväntningar samt att uppnå hus och interiörer värda att förälska sig i.

Studio RAM är baserat i Stockholm och vi är verksamma såväl i Sverige som i resten av världen.

En bred erfarenhet från såväl privata som kommersiella projekt i Norden, Europa, USA och Asien ger oss ett internationellt perspektiv och har gett oss möjlighet att arbeta med ett flertal privata och kommersiella kunder, däribland International Workplace Group (IWG), No18, Scius Partners, Hufvudstaden, SAS, Pond Stockholm med flera. Våra projekt har använts i film- och TV produktioner och även blivit flitigt omskrivna i sociala medier. Hösten 2020 kommer vi att medverka i den svenska utgåvan av Grand Designs på TV4.

Studio RAM grundades 2013 av Ariel Ramirez. Han utbildades i såväl arkitektur som inredningsdesign på skolor i Stockholm och New York och utvecklade även tidigt en fascination för neurovetenskap i förhållande till skönhet och arkitektur - detta som följd av en strävan efter att förstå hur vi människor påverkas av vår omgivning. Inspirerad av konst, musik, mode och kontraster - inte minst mellan romantik och modernism - har han alltid tagit sig an projekt med ett helhetsperspektiv, något som utgör hjärtat i vår filosofi.

© 2020 Studio RAM